+31610260103

De praktijk

Onze verloskundigenpraktijk hecht veel waarde aan het informeren en adviseren van toekomstige ouders. Dit verwezenlijken we door op tijd en voldoende informatie aan te leveren wanneer dat nodig is. We zijn ook altijd bereikbaar voor vragen; een telefoontje te veel bestaat niet bij ons! Als je belt, krijg je altijd de verloskundige aan de telefoon. Is het iets wat onze assistente kan oplossen? Dan zullen we je naar haar door verwijzen of neemt zij zo snel mogelijk contact met jou op!

Als je nieuw in Nederland bent en zwanger wordt kan dat best spannend zijn. Een nieuwe taal en verschillende cultuur kunnen drempels zijn om een eerste stap te zetten naar hulp. Gelukkig houdt onze praktijk daar rekening mee. Wij zijn zelfs opgericht door een Poolse verloskundige! Zo kunnen zwangere vrouwen van Poolse afkomst ook hun eigen vertrouwde moedertaal spreken.

Verloskundige “Polozna” Margriet

Verloskundige Praktijk Margriet heeft de naam te danken aan de oprichter Malgorzata (Margriet) Szylar-Braun. Na het verhuizen vanuit Polen naar Nederland heeft zij er alles aan gedaan om haar beroep ook in Nederland te mogen uitoefenen. Zo is in 2006 Verloskundige Praktijk Margriet ontstaan met een thuisbasis in Den Haag. Margriet spreekt behalve Nederlands ook vloeiend Pools.

Verloskundige “polozna” Robin

Robin van der Weg is sinds een paar jaar werkzaam in de praktijk. Hier werkt zij met veel liefde en plezier. Inmiddels is zij mede-eigenaar van de praktijk. Naast Nederland, Engels en Duits verstaat zij inmiddels ook al een aardig woordje Pools.

Verloskundige “polozna” Renée

Renée werkt sinds 2023 bij ons in de praktijk en maakt ons team compleet. Ze heeft veel passie voor haar werk en zet zich dan ook 100% zijn.

Denice

Echoscopiste

Iwona

Assistente

Wiola

Kraamverzorgster

Anna

Kraamverzorgster

Ula

Kraamverzorgster

Locatie Weimarstraat

Onze praktijk in het centrum van Den Haag

Verloskundigen praktijk Margriet
Weimarstraat 20
2562 GX Den Haag
Tel: +31610260103

 

 

Locatie Loosduinen

Onze praktijk in Loosduinen

Verloskundigen praktijk Margriet


Tel: +31610260103

Locatie Honselersdijk

Onze praktijk in het Westland

Verloskundigen praktijk Margriet
Dijkweg 127
2675 AC Honselersdijk
Tel: +31610260103