Werkzame verloskundigen

Verloskundige Margriet

Verloskundige Praktijk Margriet heeft de naam te danken aan de eigenares Malgorzata (Margriet) Szylar-Braun.

Margriet is een hoogopgeleide verloskundige met vele jaren ervaring in haar vak. Voor Margriet is verloskunde niet alleen een beroep maar ook de passie van haar leven. Na het verhuizen vanuit Polen naar Nederland heeft zij er alles aan gedaan om haar beroep ook in Nederland te mogen uitoefenen. Zo is in 2006 Verloskundige Praktijk Margriet ontstaan met een thuisbasis in Den Haag.

Sinds meer dan 10 jaar zorg zij met liefde en grote betrokkenheid voor de toekomstige ouders en hun kind in regio Den Haag. Margriet spreekt behalve Nederlands ook vloeiend Pools.

Verloskundige Robin

Robin van der Weg is sinds een paar jaar werkzaam in de praktijk. Ze is een zeer deskundige en ervaren verloskundige die haar opleiding in België heeft afgerond. Inmiddels maakt zij een belangrijke deel uit van de praktijk.  Zij spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Permanente zorg

Tijdens de zwangerschap leer je ons beide kennen. Afhankelijk van de dienstregeling zal je terecht kunnen bij een van ons beide.
Gedurende het gehele zwangerschapstraject bewaken wij het normale verloop van de zwangerschap, bevalling en kraambed. Indien er uitzonderlijk toch een medische indicatie ontstaat, zullen wij je uiteraard doorverwijzen en begeleiden naar een deskundig gynaecoloog, huisarts of kinderarts en je daarin begeleiden.

Helaas komt het ook wel eens voor dat één van ons ziek is, op vakantie gaat of een bijscholing heeft. Op dat moment kan je een waarnemend verloskundige tegen komen. Wij hebben één vaste waarneemster,  Denice van den Berg. Wij trachten dit indien mogelijk op tijd aan te kondigen.

Achterwacht

Mocht er ongepland toch meerdere bevallingen gelijktijdig plaatsvinden, vangen wij dit op met collega verloskundigen. We hebben meerdere praktijken in ons netwerk waarmee we samenwerken in uitzonderlijke gevallen.

Onze verloskundigen zijn als gekwalificeerde zorgverleners geregistreerd in het BIG-register.

verloskundigen in de praktijk