Verloskundige begeleiding

Als verloskundigen begeleiden we vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Maar ook als je graag zwanger wil worden, een kinderwens hebt kun je voor informatie of een pre-conceptie consult bij ons terecht. Onze praktijk bestaat uit een enthousiast team van twee verloskundigen en een vaste waarnemend verloskundige.
Om je deze zorg optimaal te bieden staan bij ons persoonlijke en deskundige begeleiding, aandacht en betrokkenheid voor jou en partner tijdens deze periode centraal. Van kinderwens tot geboorte, wanneer je vragen hebt mag je ons dus altijd bellen.
Wanneer je voor het eerst  zwanger bent kan het zijn dat je niet voorbereid bent. Daarom zullen we je van alle benodigde informatie voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de prenatale screening, gezond zwanger zijn, voeding voor de baby, informatie over de bevalling, zwangerschapscursussen en wat er nog meer geregeld moet worden.

Begeleiding ook bij kinderwens

Als je een kinderwens hebt, zwanger bent of een verloskundige zoekt voor de zorg na de bevalling kan je hiervoor rechtstreeks bij ons aanmelden. Dat kan via de website maar ook telefonisch. Onze spreekuren houden we in onze praktijk te Strausslaan 90, in het gezondheidscentrum Nieuw Waldeck. Reguliere afspraken zijn beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.45. Neem voor het inplannen van een afspraak contact met ons op.

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Verloskundigen (KNOV). Tevens staan we geregistreerd in het kwaliteitsregister van de KNOV. Daarmee verplichten we ons tot het regelmatig volgen van scholingen, cursussen en trainingen. Deskundig en betrouwbaar handelen volgens zorgrichtlijnen staan voorop. Aangevuld met persoonlijke zorg en contact hopen we er samen een mooie tijd van te maken. De verloskundigen staan geregistreerd in het BIG-register, wat de persoonlijke deskundigheid waarborgt.

kinderwens