Praktijk

Verloskundigen praktijk Margriet

Onze verloskundigenpraktijk hecht veel waarde aan het informeren en adviseren van toekomstige ouders. Dit trachten we te verwezenlijken door tijdig, in voldoende mate informatie aan te leveren. We zijn altijd bereikbaar voor vragen dus een telefoontje teveel bestaat niet. Via onze website kan al veel informatie gevonden worden, toch kan een persoonlijk gesprek niet ontbreken.

Bij het eerste contact leren we elkaar graag kennen. Naast de belangrijke informatie omtrent medische historie en eerdere zwangerschappen vinden we het belangrijk om de wensen aan te horen. We helpen je dan ook graag bij het opstellen van een geboorteplan waarin alle wensen worden vastgelegd. De (aanstaande) moeder staat hierbij centraal en daar willen wij graag bij begeleiden.

Hierbij zullen we een eerste consult inplannen om elkaar te ontmoeten. Dit zal meestal plaatsvinden op de praktijk waar wij onze spreekuren houden. Deze houden we in het Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck, Strausslaan 90 te Den Haag. Om een afspraak in te plannen kan u bellen op ons nummer of kom in contact met ons via email.

Bereikbaarheid locatie Nieuw Waldeck

Aansluitend kunnen wij adviseren over de mogelijke kraamzorg organisaties om de zorg in de kraamweek op te nemen. Hierbij geven inzicht over de diverse mogelijkheden op een transparante wijze. Naast deze keuzes heeft onze praktijk ook een eigen kraamzorg bureau met eigen kraamverzorgsters.