Verloskundige praktijk Margriet – locatie Weimarstraat

Om bereikbaarder te zijn bij nog meer cliënten hebben wij een extra vestiging geopend aan de Weimarstraat. Want zeg nu zelf, een verloskundige om de hoek kan best fijn zijn wanneer je minder mobiel bent. De Weimarstraat staat bekend om zijn diverse winkels en uitstekende bereikbaarheid. Op onze nieuwe locatie hebben we een ruime wachtkamer met meerdere spreek en echo kamers. Deze vestiging zal naast onze locatie aan de Strausslaan bestaan. Het kan dan ook zijn dat het spreekuur op een van deze locaties zal plaatsvinden. De verloskundige zal u hier attent op maken zodat men niet voor verassingen komt te staan.

Echoscopische onderzoeken vinden plaats aan de Weimarstraat, ook pretecho’s worden hier gemaakt met de nieuwste technieken. Graag een opname van de echo? Daar kunnen wij ook voor zorgen, geef dit aan bij het bezoek.

Ook onze eigen kraamzorg organisatie huisvest op deze locatie. Zo kunnen we persoonlijke zorg nog meer uitvoeren met snelle en directe interacties. Mocht je meteen willen aanmelden kan dat via volgende formulier.

Colijnplein

Weimarstraat 20
2562GX Den Haag
Telefoon: +31610260103
Fax: +31703310009
E-mail: info@verloskundigenpraktijkmargriet.nl

Bereikbaarheid Weimarstraat

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, auto en fiets. Via OV kan men de praktijk bereiken met onderstaande bus/tram.
Bus 21 (Lozerlaan – Zwarte Pad): is op 10 minuten lopen.
Tram 11 (Strandweg – Rijswijkseplein): is vlakbij op 2 minuten loopafstand.

Met de auto kan men publiek parkeren. De straat bied voldoende parkeergelegenheid. Doordeweeks en in het weekeinde kun je tot 18:00 uur gratis parkeren in de straten rondom de Weimarstraat. Op alle dagen en avonden is het betaald parkeren in de Weimarstraat behalve op zondag; dan is het tot 18:00 uur gratis.

  • Verloskundige praktijk Margriet – locatie Weimarstraat
Maandag8:00 AM - 8:00 PM
Dinsdag8:00 AM - 8:00 PM
Woensdag8:00 AM - 8:00 PM
Donderdag8:00 AM - 8:00 PM
Vrijdag8:00 AM - 8:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 6:00 PM